"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День Збройних Сил України

     У  День  Збройних Сил України  учнівський  та  вчительський колективи  школи  вітають військовослужбовців  Збройних Сил України зі святом.

       Сьогодні  українська армія проходить  складний етап становлення. За плечами  військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших дідів, які здобували перемогу над  фашизмом.

        Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи були покликанням та обов’язком  справжніх чоловіків. Ми віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки  України.

        Переконані, що навіть у найскладніших  умовах Ви  залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

        Щиро  зичимо миру та спокою Вам, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям.

        Бажаємо  Вам добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній  справі служіння Україні та її народові.

        Як повідомив на нещодавній конференції заступник обласного військового комісара  Михайло  Логвинов,  майже   10 тисяч  300 громадян  України  із  Запорізької області  були  мобілізовані  на  службу в  Збройних  Силах  України  з  часу  початку  АТО  на  сході України. 

        За  його словами, на даний момент в  АТО  продовжують нести службу близько  3 тисяч солдатів із Запоріжжя. Всього за час проведення АТО, за офіційними  даними, під час боїв загинуло  105   запоріжців, з них 90 осіб  служили в  рядах ЗСУ, а 15 були  добровольцями. У цьому  сумному  списку  і  наші  земляки – мешканці  Оріхівщини – Сергій Суховий, Андрій   Сущевський, Сергій  Мар’єнко, Сергій  Маркозов та Володимир  Мельник, котрий трагічно загинув, перебуваючи у відпустці на рідній землі.

     Напередодні Дня Збройних Сил України, 25 військовослужбовцям-землякам, учасникам АТО від імені учнівського і вчительського колективів школи було направлені листівки-привітання. Ми пишаємось Вами, шануємо Вашу ратну працю і звитягу.  

     Радою шкільного історико-краєзнавчого музею завершується робота по анкетуванню наших земляків - учасників антитерористичної операції на Сході України. За результатами роботи буде оформлений альбом Слави "Наші земляки - учасники АТО".

     Додаткову інформацію ви можете переглянути за посиланням: Підтримали бойовий дух захисників України, День захисника України у нашій школі, Благодійна ярмарка,  "Токмачаночка" підтримала патріотичний дух військовослужбовців