"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«ЮІР – 2014»

     З метою залучення широкого загалу школярів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції і з метою зміцнення дружніх стосунків між творчою молоддю району 17 квітня 2014 року був проведений  районний етап ХХХVІІІ Всеукраїнського огляду-конкурсу роботи загонів юних інспекторів руху «ЮІР – 2014»  на базі Оріхівської гімназії № 1 «Сузір’я».

       Програма складалася із шести конкурсів: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Юний регулювальник», «Вело-естафета», «Медична допомога», агітаційно-пропагандистський виступ команди, захист плаката соціальної реклами з безпеки дорожнього руху. Підготовка до цього конкурсу була ретельною, систематичною і це дало свої результати.  Команда нашої школи «Дорога життя» під керівництвом вчителя основ здоров’я Васильченко Л.І. посіла  ІІ місце.  Склад команди: Черевко Анатолій, Бут Сергій, Адальєв Олександр, Кривицька Яна, Васильченко Євгеній, Пругло Дмитро, Харченко Анна, Лукашенко Владислав, Булавін Дмитро, Васильченко Анатолій. Вітаємо членів команди ЮІР з перемогою!

      Знання правил дорожнього руху – це  відповідальне ставлення до свого здоров’я і життя та до життя людей, які тебе оточують на дорозі. Хай вам щастить і будьте обережні під час руху!

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "ЮІР-2014".