"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Виставка прикладних мистецтв

     З настанням осені, на городах і полях по всій нашій країні починається збір врожаю. Саме в цей час року, фрукти та овочі виглядають надзвичайно красивими: вони вже стиглі, міцні і досить яскраві. Тепер дари природи , окрім того, що пробуджують  апетит, ще й наче підштовхують творити щось нове, чудове,  прекрасне. Та й не дивно, адже із зібраних фруктів і  овочів  та природного матеріалу можна зробити дуже гарні і цікаві дитячі вироби. 

     7 жовтня 2016 року в школі з метою розвитку учнівських естетичних смаків, фантазії, дрібної моторики рук, було проведено «Свято врожаю» у формі виставки дитячі роботи з природних матеріалів. Роботи   були представлені в трьох номінаціях : 1-4 класи «Виставка композицій», 5-7 класи «Композиція букету з квітів», 8-11 класи «Виготовлення картини з природних матеріалів».

     У виставці взяли участь всі класи, навіть наймолодші першокласники продемонстрували свої вироби. Завдяки творчій фантазії та допомозі батьків виставка викликала подив та захоплення у всіх глядачів. Кожен представлений виріб вражав неповторною оригінальністю, викликав захоплення та позитивні емоції. Наші учні наділені неабиякою уявою та творчим натхненням до створення прекрасного з незвичайних речей. Ми не перестаємо дивуватися вигадці і майстерності хлопців та дівчат-учнів школи.

     Дякуємо класним колективам за підготовку і активну участь у виставці «Дари осені».

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі "Виставка прикладних мистецтв"