"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Влучний стрілець

    Напередодні святкування Дня Збройних сил України в нашій школі було проведено змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Змагання проходили серед учнів 8-11 класів. До кожної команди, яка представляла свій клас, входило 4 учні – 2 хлопці та 2 дівчини. Кожен учень мав змогу зробити по 3 залікових постріли.

     За підведеними підсумками змагань перемогу здобула учнівська команда 10 класу, з результатом – 77 балів. Команду представляли: Пругло Дмитро, Кальдяєв Владислав, Левченко Олена, Самойленко Карина. На ІІ місці команда учнів 11 класу: Адальєв Олександр, Кривицька Яна, Матяш Оксана та Михайлова Леся, які набрали 61 бал. На ІІІ місці команди учнів 9 класу: Савченко Костянтин, Федоренко Олексій, Кравченко Світлана, Каптьол Анастасія та команда учнів 8 класу: Баюра Владислав, Лісняк Станіслав, Трегуб Анастасія, Шкаран Олександра, які набрали по 54 бали.

     Також серед хлопців та дівчат  були визначені переможці з особистого заліку. Серед дівчат І місце посіли дві учениці – Матяш Оксана (11 клас) та Левченко Олена (10 клас) – 25 балів. На ІІ місці учениця 10 класу Самойленко Карина – 22 бали. На ІІІ місці учениця 11 класу Кривицька Яна – 17 балів.

     Серед хлопців І місце виборов учень 9 класу Федоренко Олексій – 30 балів. На ІІ місці учень 8 класу Лісняк Станіслав – 23 бали і на ІІІ місці також учень 8 класу Баюра Владислав – 20 балів.

     Вітаємо переможців змагання та бажаємо подальших успіхів. 

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки".