"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Туристичні змагання

     Турист – це людина, яка любить подорожувати, відкривати нові далі, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю, яка надає перевагу блакитному шатру неба над тіснявою житлових будинків.

    Саме такими словами розпочала свій виступ команда «Горизонт» нашої школи на міжшкільних змаганнях з пішохідного туризму, присвячених Міжнародному Дню туризму.

     Змагання проводилися з метою пропаганди та популяризації туризму серед учнівської молоді; підвищення рівня туристської майстерності учасників туристських змагань та безпеки проведення туристських подорожей; виявлення обдарованої молоді, створення умов для її розвитку, фізичного і духовного самовдосконалення; пропаганди активного, здорового способу життя; зміцнення дружніх стосунків юних туристів; виховання патріотизму, поваги та бережливого ставлення до історичної спадщини рідного краю.

     Для всіх команд змагання проходили з таких видів: смуга перешкод; конкурсна програма: візитна картка команди, туристська газета, надання долікарської допомоги.

     У змаганнях взяли участь 11 команд-учасниць шкіл району. Наша команда у складі учнів 8 класу: Поповича Сергія - капітан команда, Лісняка Станіслава, Баюри Владислава, Федоренка Владислава, Лось Любові та Шепель Єлизавети вибороли І місце у конкурсній програмі міжшкільних змагань з пішохідного туризму, присвячених Міжнародному Дню туризму.

    Вітаємо наших переможців, адже вони доклали не мало зусиль, аби так блискуче виступити та вибороти перемогу.

     Після проведення всіх конкурсів змагань працівниками будинку дитячої творчості була проведена невелика розважальна  конкурсна програма для всіх бажаючих учасників команд, де наші учні взяли активну участь і наповнилися  позитивними емоціями, а також змогли відпочити.

     До школи наша команда привезла три грамоти: за І місце у конкурсі «Візитна картка команди», за ІІ місце у конкурсі «Надання долікарської допомоги» та сама головна - за І місце у конкурсній програмі.

     Дякуємо організаторам такого чудового заходу, як змагання з пішохідного туризму, присвячені Міжнародному Дню туризму, а також адміністрації школи за надання можливості взяти участь у таких змаганнях.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Туристичні змагання - 2014".