"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято маленьких випускників

     Час летить невблаганно і змінює усе, що нас оточує. Усе має початок і кінець. Ось так і наші четвертокласники попрощалися зі своєю першою вчителькою та з початковою школою. У п'ятницю, 25 травня 2018 року, четвертокласники відсвяткував свій перший випускний у школі.

     Промайнули 4 роки, наче комета на небосхилі, закінчилися контрольні роботи, державна підсумкова атестація і ось він – довгоочікуваний випускний бал, на якому звучать слова вдячності, лунають вітання директора школи Гамова О.Г, батьків, побажання йти по життю з високо піднятою головою, досягати поставлених цілей, бути гідними громадянами України і, звичайно, ніколи не забувати свою першу вчительку Величко Ірину Миколаївну. Скільки б не минуло років з того часу, як пролунав останній дзвінок, але спогади про першу вчительку назавжди залишаться в душі.

     Свято випуску було напрочуд красиве, щемливе, зворушливе… Випускники початкової школи згадували свої перші кроки у школі, великі і маленькі досягнення, продемонстрували своїм батькам, рідним та вчителям кращі творчі здібності в співах та акторській майстерності, виразно декламували вірші, дарували усім присутнім радість і хороший настрій. Скрізь панувала атмосфера родинного затишку та взаєморозуміння. Усі із задоволення переглянули цікавий відеоролик «Зустрічайте! Наш 4 клас».

     Найзворушливішим моментом свята стало прощання дітей зі своїм першим наставником Іриною Миколаївною, яка з материнською ласкою та любов’ю "відпустила своїх пташенят" у цікавий і захоплюючий світ знань - середню школу.

     Здається лише недавно наші маленькі першачки крокували назустріч своїй першій вчительці, а вже прийшов час прощатися та переходити на іншу стежину, яка веде в доросле життя.

Ідіть, навчайтесь,

Розуму набирайтесь,

З лихом не зустрічайтесь.

Хай щастить вам, діти, всюди!

Хай ростуть з вас добрі люди!

    Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням Свято маленьких випускників (2018 рік).