"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Срібні призери чемпіонату з футболу

     Футбольна справа – улюблена справа для хлопців, а особливо, коли це стосується наших учнів. Адже в якому б турнірі вони не змагалися, завжди повертаються з перемогою. Так було і цього разу.

      Завершився дебютний чемпіонат міста Запоріжжя з футболу серед дитячих команд (2002-2003 р.н.), присвячений 105-річниці Запорізького футболу. У футболістів та тренерів він називався просто – U-11.

     Стартував чемпіонат в травні 2014 року на стадіоні «Динамо». Заявки на участь подало 12 команд. Друге коло стартувало 14 вересня 2014 року і завершилося у листопаді 2014 року

     Учні нашої школи: Гнусін В., Подоляк О., Білостоцький Я., Бас В., Кумець А., Воленко С., Надрічний М. – входили до складу та представляли ФК «Оріхів» від Оріхівської ДЮСШ. Надрічний Максим  з 1 вересня 2014 року, за результатами участі у чемпіонаті України у м. Скадовськ, запрошений на навчання до спеціалізованих класів Республіканського вищого училища фізичної культури м.Києв, де і продовжує навчання та спортивну підготовку.

     Команда ФК «Оріхів»  виборола ІІ місце в чемпіонаті міста Запоріжжя. Вся команда нагороджена медалями та грамотами.

     Адміністрація школи виносить подяку батькам наших футболістів, за їх підтримку та спонсорську допомогу, а також дякує їх тренеру – Алєксєєнко А.С., який займався їх підготовкою.

     Вітаємо учнів з перемогою та бажаємо подальших успіхів у спортивній діяльності.

     Інформацію про турнір, таблицю результатів ви можете переглянути на сайті Запорізької міської федерації спорту.