"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Професій в світі є багато…

Профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід

4 грудня 2013 року учні 10-11 класів, члени команди «Спектр», зібрали свої сили після виснажливих контрольних та моніторингів, вдало виступили в профорієнтаційному змагально-мотиваційному заході серед учнівської молоді Оріхівського району, що проходив у Преображенському НВК.

Конкурсна програма спрямована на популяризацію робітничих професій з урахуванням регіонального ринку праці, підвищення іх престижу серед учнівської молоді.

І дійсно, участь у заході сприяла формування у нас потреби в постійній додатковій самоосвіті, залучення до активної суспільної діяльності.

Змагання складалося з 3 етапів:привітання «Всі професії важливі - вибери свою!», реклама, домашнє завдання «Бути слюсарем добре, а муляром – краще!»

Наша команда «Спектр» мала досить гідних суперників, проте це не завадило нам зайняти призове ІІІ місце серед 7-ми команд-учасниць. Членів команди нагородили грамотою, флешами і солодкими подарунками від тов «Езра».

Взагалі, виступ наших учасників був найкращим, тому що відзначався організованістю, оригінальністю, музикальністю, гумором та яскравим висвітленням актуальних проблем у світі професій.

Ми переконані, що участь у конкурсах нас згуртовує, зближує, розвиває лідерські здібності, створюються сприятливі умови для реалізації творчого потенціалу.