"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Першість школи з настільного тенісу

     Наша школа сприяє всебічному і гармонійному розвитку своїх учнів. В цьому році ми започаткували новий вид змагань зі спорту, а саме, настільного тенісу.  Встановлення тенісних столів, обладнання для гри в теніс було здійснено за пропозицією учнів 9 класу, висловленою на загальношкільних учнівських зборах. Цю пропозицію підтримала рада спортивного клубу «Гарт», яка і допомогла організувати і провести  змагання в особистій першості з настільного тенісу серед учнів 5-11 класів, які були  проведені з 2 лютого по 6 лютого 2015 року. Участь у змаганнях  прийняли всі бажаючі  хлопці і дівчата, а саме 28 учнів школи. 

     За результатами змагань  з настільного тенісу в особистій першості серед хлопців І місце виборов учень 9 класу - Федоренко О., ІІ місце – учень 10 класу – Махевський М., ІІІ місце – учень 6 класу – Надрічний М.

   Серед дівчат перемогу здобули учениці 7 класу: І місце виборола  – Порьяз О., ІІ місце – Рогозіна О., ІІІ місце – Мосіна К.

     На даний момент рада спортивного клубу «Гарт» готується до проведення змагань  з силової підготовки, у залік шкільної спартакіади, серед учнів 5-11 класів.