"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Перемога випускника школи

     На початку березня в спортивному комплексі «Нікопольський колос», що в місті Нікополь Дніпропетровської  області, відбувся чемпіонат України та перший Всеукраїнський турнір пам’яті  кошового отамана Івана Сірка з гирьового спорту серед молоді до 18 років.

     Понад сто учасників з різних областей України взяли участь у змаганнях. Парад учасників відкрив президент Федерації гирьового спорту України Юрій Володимирович Щербина, побажавши спортсменам успіхів та міцного здоров’я.

     Сергій Бурчин з села Мала Токмачка ( випускник Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (основна школа) 2012 року, зараз продовжує навчання у Оріхівському сільськогосподарському технікумі) став чемпіоном України та Всеукраїнського турніру з гирьового спорту серед молоді до 18 років. Сергію всього 16 років, але він втретє виконав норматив кандидата в майстри спорту України, цього разу в сумі двоборства гирі 24 кг виконав понад 250 підйомів. Сергій нагороджений дипломом та грамотою, а також двома чемпіонськими медалями.

     Вітаємо Сергія з перемогою, бажаємо продовжувати  кращі спортивні традиції випускників школи.  Детальніше в статтях : "Вітаємо випускника школи зі спортивними перемогами" "Ми пишаємось спортивними досягненнями нашого випускника".