"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Нумо, хлопці!

     20 лютого 2014 року в спортзалі нашої школи відбулося спортивне змагання «Нумо, хлопці» між учнями 9-11 класів. За звання переможців змагалося 2 команди: команда  «Пінгвіни» (11 клас, склад команди: Шкарупило О., Бут С., Мацков В., Дунда О., Черевко А.) та команда  «9 рота» (збірна 9-10 класу, склад команди: Адальєв О., Кальдяєв В., Пругло С., Махевський М., Васільченко Є.). Змагання відбулися на позитивних емоціях не лише учасників команд, а й журі та вболівальників.

    Цього року конкурсна програма була досить незвичайною та нестандартною для наших учасників. Під час змагань конкурсанти проявили не лише свої фізичні, але й інтелектуальні та творчі здібності.

     Найбільше позитивних емоцій викликав конкурс «Принцеса моєї мрії», де всі  учасники команд змогли показати досить таки високу творчість  та уміння створювати щось незвичайне . Кожна принцеса  була особливим витвором мистецтва команд, вона чарувала глядачів та журі своєю красою, незвичайністю та оригінальністю.

     За результатами 7 конкурсів з незначним відривом перемогла команда  збірної 9-10 класу «9 рота» на чолі з капітаном – Адальєвим О.

      Вітаємо переможців!!!