"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Молодь обирає здоров’я»

     27 лютого 2015 року в Оріхівському будинку дитячої творчості відбувася ХІІІ обласний конкурс з пропаганди та розповсюдження здорового способу життя «Молодь обирає здоров’я», в якому прийняли участь і учні нашої школи. Програма конкурсу складалася з  таких етапів: «Візитна картка команди», «Вікторина», «Конкурс капітанів», «Практична частина», «Конкурс плакатів».

     Мета конкурсу: популяризація і пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримка талановитої молоді, розвиток духовності, виховання принципів гуманності, розвиток волонтерського руху, виховання любові та поваги до історичного минулого України та національних традицій, формування знань з профілактики захворювань і травматизму, набуття досвіду надання першої допомоги.

     Команда учнів нашої школи «Воїни добра» у складі: капітан – Адальєв О., Кривицька Я., Матяш О., Шепель Є., Трегуб А., Кальдяєв В., Надрічна О., своїм виступом намагалися спрямувати всіх присутніх  на популяризацію, пропаганду та роз’яснення переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки. Їх виступ був позитивно зорієнтованим і  поєднував у собі  різні жанри, стилі і напрямки мистецтва. Під час виступу члени команди «Воїни добра» дотримувалися принципів толерантності, емоційності та життєтворчості. В результаті чого посіли 3 командне місце серед 11 команд-учасниць і були нагороджені такими грамотами: - за ІІІ місце у міжшкільному конкурсі з пропаганди і розповсюдження здорового способу життя, - за ІІ місце у номінації «Медична допомога», - за ІІІ місце у номінації «Візитна картка команди», - за ІІ місце у номінації «Конкурс плакатів».

     Під час нагородження, депутат обласної ради, головний лікар КУ "Запорізький обласний центр реабілітації репродуктивної функції людини" – Авраменко Н.В., нагородила команди переможців грошовими преміями.

     Вітаємо нашу команду, її незмінного керівника Васильченко Л.І.,  з перемогою !

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі «Молодь обирає здоров’я (2015 рік) ».