"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Інтелектуальна гра "Еврика"

      У п’ятницю, 11 грудня, для учнів 9-11 класів було проведено І етап традиційної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні знання з таких предметів як: зарубіжна література, історія України, знання традицій українського народу, а також було проведено  традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

     З зарубіжної літератури найкращий результат показала команда 9 класу - отримали 8 з 10 можливих балів; з історії  України проявила найкращі знання  команда 9 класу-  отримали  8   з 10 балів; з традицій українського народу всі  команди отримали по  9   з 10 балів; вирішальним був конкурс капітанів, капітан команди 9 класу  Доценко Микита випередив своїх суперників аж на 10  балів.

      З результатом  29,5  балів перемогу виборола команда 9  класу на чолі з капітаном   Доценком Микитою, на другому місці опинилась команда  10  класу  на чолі з капітаном  Федоренком Олексієм з результатом 19,5 бали , третє місце виборола команда   11 класу на чолі з капітаном Рогозіною Римою з результатом 19 балів.