"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Дари чарівниці Осені»

      Щорічно в нашій школі проводиться виставка дитячих робіт  «Дари чарівниці  Осені». І  кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт!

      Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи. Ніхто не залишився осторонь, всі учні мали змогу продемонструвати  фантазію та уміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! І незвичайних форм гарбузи, і виноград, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого. 

      А роботи представлені школярами 1-4 класів настільки вразили своєю пишністю та незвичайністю, що журі не змогло визначитись з першим місцем, адже всі його заслуговували. Учнів 5 - 11  класів, вразили  різноманітністю композицій з природного матеріалу та квітів.

      У холі школи, де були виставлені конкурсні роботи, панувала атмосфера незвичності. Роботи учнів були виконані з любов'ю і інтересом, кожна композиція відрізнялася фантазією, оригінальністю і дотепністю. Глядачі не переставали дивуватися вигадці і майстерності хлопців та дівчат.

     Виставка  гарно розвиває творчу уяву учнів, допомагає об’єднати інтереси всієї родини для виконання цікавої справи. Вона заряджає своїм позитивом усіх відвідувачів, дарує естетичну насолоду, заохочує усіх приєднатися до колективної творчості.

     МОЛОДЦІ! Чекаємо на такі ж чарівні роботи в наступному році!

     Фторепортаж ви можете перегянути у фотоальбомі «Дари чарівниці Осені» (2017 рік).