"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Цікаве захоплення

Доценко Микита

     У кожній людині живе потяг до прекрасного. Краса нікого не залишає байдужим, вона творить з людиною дива. Завжди хвилює й захоплює нас неповторна чарівність природи. Полонять душу незрівнянні твори мистецтва - живопису, музики, літератури. Українці - талановитий народ. Кожна людина - майстер. Нездібних людей взагалі немає.

     У житті кожної людини настає день, коли раптом дозріває якась мрія. Ні, спочатку не мрія навіть, а просто бажання. Таке собі швидкоплинне: "От би ...!". Мислішка сподобалася, принесла якісь позитивні емоції, і осіла пилинкою десь на дні підсвідомості ... В інший раз виникла інша порошинка - припустимо, ідентична, і - осіла поряд з тою ... З часом цих пилинок стає все більше, і спочатку вони вистилають дно твоєї душі тонким шаром, потім цей шар стає все товще, товще, і так - поки їх не стає занадто багато: так, що вже не продихнути і... ти починаєш творити.

     Так сталося і з учнем нашої школи, який навчається в 7 класі – Доценко Микитою. Цей учень є надзвичайно талановитим, а талант його проявляється в декількох напрямках. Перший – це потяг до малювання, а другий – це потяг до створення і монтування музичних кліпів.

     До речі, у 2013 році він прийняв участь у конкурсі «Запорізька сінерама» зі своїм музичним кліпом «Беззаботное лето». В номінації «Перспектива» Микита отримав диплом і став лауреатом XV-го  ювілейного кінофестивалю «Запорізька сінерама», отримавши подарунок від мера міста – планшет.

Переглянути кліп ви можете за цією електронною адресою:  http://www.youtube.com/watch?v=g9xbSuCxJhk

Доценко Микита
Доценко Микита