"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч з випускником

     19 січня 2016 року на уроці «Захист Вітчизни» відбулась зустріч учнів 10-11 класів з випускником  нашої школи 2015 року  Адальєвим Олександром Анатолійовичем.

      Нині Олександр - курсант-першокурсник  Інституту кримінально-виконавчої  служби в Україні Київської національної юридичної академії, студент юридичного  факультету. За результатами вступних балів   зарахований на бюджетну форму навчання та отримує стипендію.

      Під час бесіди  Олександр ознайомив учнів з історією навчального закладу, системою навчання, факультетами,  навчально-виховним процесом Інституту, життям в казармі та студентськими буднями.  Та найголовніші питання, які зацікавили учнів, це:  як можна вступити до Інституту, які для цього предмети необхідні для  ЗНО, як скласти  творчий конкурс, чим курсанти займаються у вільний час?  На всі запитання Олександр дав  чітку відповідь:  «Визнач для себе мету  та іди до неї, не звертай уваги на труднощі -  і все вдасться».

      «Не зовсім  легко бути курсантом Інституту кримінально-виконавчої служби в Україні, проте Я - Патріот і хочу працювати лише в нашій Державі», - такими словами Олександр закінчив свій виступ, а учні 10-11 класів, особливо хлопці, зацікавились навчальним закладом та майбутньою професією і  поставили собі за мету  належним чином готуватись до ЗНО.

     Додаткову інформацію ви можете отримати за посиланням: Інститут кримінально-виконавчої служби в Україні, інформацію про співпрацю з випускниками  школи можна отримати за посиланням: «Профорієнтаційна зустріч з випускниками»