"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч з випускниками

     Свято День захисника України відзначається 14 жовтня і встановлено Указом Президента в 2014 році. Традиції святкування і святкові заходи до Дня захисника України широко підтримуються по всій країні.

     Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і самовіддачі.

     Сьогодні, 13 жовтня, відбулась зустріч учнів 10-11 кл. з колишніми учнями нашої школи: Демківим М.Й., випускником 1986 року, нині полковник внутрішньої служби у відставці, Скирдою О.В., випускником 2003 року, нині працівник  Державної служби НС в Оріхівському районі.

     Під час бесіди вони розповіли про почесну службу в армії (розпорядок дня, фізичну та стройову підготовку, вивчення статутів). Наголосили на тому, що під час служби в армії формується доросла людина, змінюються погляди, розвиваються вміння виживати в небезпечних ситуаціях, а також у цій школі мужності формується почуття колективізму, вірної дружби і взаємопідтримки.

     Васильченко Л.В., випускниця 1990 року, нині начальник відділу кадрів по роботі з персоналом, підполковник внутрішньої служби ОВК№88, ознайомила присутніх із навчальними закладами, перспективами і перевагами працевлаштування у пенітенціарній службі.

     У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!