"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зови до знань, дзвіночку, нас зови!

Позитивні емоції, святкова музика, тепла погода, радісні діти, доброзичливі працівники школи, щедрі гості – все це було присутнє в нашій школі на святі Першого Дзвоника. Гучними оплесками привітали ми 29 першокласників, яких повела у країну знань їхня перша вчителька – Т.В. Дротянко.

Саме до нашого навчального закладу на свято Знань завітали перший заступник голови обладміністрації В.А. Ємельяненко та голова райдержадміністрації К.В. Дуд-ніченко. Приємно, коли гості приходять з подарунками. Цього разу нашу школу теж не оминули своєю увагою. Віктор Андрійович урочисто вручив ключі від новенького шкільного автобуса його водієві Ю.С.Шамоті, а Каріна Василівна – документи на п’ять комп’ютерів. Наш директор, Олександр Григорович, у свою чергу подякував керівникам області та району за увагу і турботу вручивши їм Подяки і безстрокові проїзні квитки на шкільний автобус.

Перший дзвоник, котрий розливався малиновим співом у руках першокласників та одинадцятикласників, покликав у чергову дорогу до малотокмачанської країни Знань не тільки дітлахів, а й нового вчителя хімії – А.В. Куксу, яка пообіцяла, що буде гідним продовжувачем у викладанні цього предмета.

Ну що ж, успіхів всім нам у наших починаннях в цьому навчальному році!