"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Змагання з силової підготовки

     Протягом   20-25  березня 2017 року, за сприяння шкільного фізкультурного клубу «Гарт», в нашій школі пройшли змагання з силової підготовки серед учнів 5-11 класів. Залік проводисвя для хлопців і дівчат окремо. Дівчата виконували вправу «Піднімання тулуба з положення лежачи, руки за головою», хлопці – «Підтягування на високій перекладині». Для заліку були взяті кращі  результати з класу.

     За результатами командних змагань в групі 5-6 кл. I місце посіла команда 5-А класу набравши 301бал (кл.кер.Біньковська О.С., фізорг- Гриценко І.), серед учнів 7-8кл. I місце посіла команда 8кл. набравши 272 бали (кл.кер. Васильченко Л.І., фізорг- Васильченко В.), в групі 9-11кл. I місце посіла команда 9 кл. – 298 балів (кл. кер. Лісняк Ю.В., фізорг – Надрічний М.)

     За результатами змагань  -   І місце в особистому заліку серед дівчат посіла учениця 8 класу – Лехасенко Н., «Піднімання тулуба з положення лежачи, руки за головою» - 200 разів.  І місце в особистому заліку  серед  хлопців виборов учень 11  класу – Пінчук Дмитро, підтягнувшись 39 разів на високій перекладині.

     Вітаємо учнів з перемогою та бажаємо подальших успіхів у спортивному житті.