"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Змагання з силової підготовки

     Протягом   14-18  березня 2016 року, за сприяння шкільного фізкультурного клубу «Гарт», в нашій школі пройшли змагання з силової підготовки серед учнів 5-11 класів. Це був останній вид змагань з шкільної спартакіади. Залік проводисвя для хлопців і дівчат окремо. Дівчата виконували вправу «віджимання від підлоги в упорі лежачи», хлопці – «підтягування на високій перекладині», для заліку були взяті кращі  результати з класу.

      За результатами змагань  -   І місце в особистому заліку серед дівчат посіла учениця 8 класу – Рогозіна Оксенія, віджавшись від підлоги 30 разів.  І місце в особистому заліку  серед  хлопців виборов учень 10  класу – Пінчук Дмитро, підтягнувшись 32 рази на високій перекладині.

      З результатами командних змагань   І місце посіла команда  6 класу  набравши 101 бал (кл. кер. Іщенко О.М., фізорг – Гнусін В), на ІІ місці опинився колектив 8 класу - 85 балів (кл. кер. Лісняк Ю.В., фізорг – Надрічний М.), ІІІ місце посів колектив учнів 10 класу - 71 бал (кл.кер. Московка С.В., фізорг – Пінчук Д.).

     Вітаємо учнів з перемогою та бажаємо подальших успіхів у спортивному житті.