"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Всеукраїнський конкурс «Учитель року»

     Всеукраїнський  конкурс  «Учитель  року»  є  одним  із  заходів реалізації Державної національної програми «Освіта» («Україна XXI століття») і проводиться з метою виявлення і підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків. У 2016-2017 навчальному році конкурс  «Учитель  року» проводиться у таких номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта».

     В районному етапі конкурсу в номінації «Початкова освіта» взяли участь вчителі початкових класів нашої школи:  Дунда Анастасія Вікторівна та Демидьонок Оксана Володимирівна.  На розгляд журі конкурсу було представлено: відеозаписи проведених вчителями уроків, плани-конспекти та самоаналізи  уроків.

     14 грудня 2016 року на підсумковому конкурсі "Педагогічна візитка вчителя" Анастасія Вікторівна та Оксана Володимирівна представили презентації власного педагогічного досвіду та методичних здобутків.

     Участь педагогів  нашої школи у конкурсі «Учитель  року» отримала гідну оцінку журі конкурсу та схвальні відгуки колег-вчителів: Дунда А.В. посіла ІІ місце, а Демидьонок О.В. - ІІІ місце.