"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вечір зустрічі шкільних друзів

     Забута мелодія дитинства. Для кожного вона звучить по різному. Для одних - вона весела та безтурботна, для інших - трепетна і ніжна. Але для всіх - рідна та неповторна і неодмінно пов'язана зі школою. Не за синіми горами, не за дальніми глибокими морями, а в селі казковім, мальовничім нас до себе рідна школа кличе.

     До вечора зустрічі випускників готувалася вся школа, але особливо великий внесок у підготовці і проведенні  зробили 44 учні школи 1-11 класів, всі вчителі та працівники  школи. До такого заходу учні віднеслись з особливо відповідально та серйозно. Цього року школа радо зустрічала на своєму порозі випускників 2016 року – класний керівник Рябуха Любов Віталіївна, перша вчителька Нескоромна Валентина Іванівна; 2012 року – класний керівник Лісняк Юлія Володимирівна, перша вчителька Дротянко Тетяна Володимирівна; 2007 року – класний керівник  Гамова Тетяна Василівна, перші вчителі  Палій Галина Василівна та Сень Зінаїда Сергіївна; 2002 року – класний керівник Рябуха Любов Віталіївна, перші вчителі Кривило Галина Степанівна та Касян Валентина Костянтинівна; 1997 року – класний керівник Рябець Людмила Анатоліївна, перші вчителі Петренко Любов Михайлівна та Сень Зінаїда Сергіївна; 1992 року – класний керівник Мезинець Раїса Георгіївна, перші вчителі Величко Ірина Миколаївна та Нескоромна Валентина Іванівна; 1987 року – класний керівник Рябець Лідія Касянівна, перша вчителька Гайдаш Людмила Володимирівна; 1982 року – класні керівники Білостоцька Віра Дмитрівна та Букрєєва Валентина Миколаївна, перші вчителі Касян Валентина Костянтинівна та Турецька Ніна Трохимівна.

     Шановні випускники! Дай вам доле – на плечі легкої ноші, на життєві стежини – людей лише хороших. Для серця – дзвінких пісень водограю, а щастя – великого, й радості скрізь, завжди і без краю! Не забувайте рідну школу, своїх вчителів та однокласників, а ми ще не раз будемо чекати зустрічі з вами.

     Фоторепортаж  з вечора зустрічі ви можете переглянути в фотоальбомі за посиланням: Вечір зустрічі шкільних друзів (2017 рік).