"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Увага! Безпека на залізниці.

     В школі велика увага приділяється питанню безпеки життєдіяльності. Так, 9 жовтня відбулася традиційна профілактична зустріч з майстром Пологівської дистанції колії Придніпровської залізниці Ремигою Василем Анатолійовичем. Під час бесіди майстер розповів про історію будівництва залізниці, систему її функціонування, обладнання та правила безпечної поведінки. А особливо наголосив про безпеку на переїзді, бо це об’єкт підвищеної небезпеки, що вимагає від пішохода максимальної уваги і суворого дотримання вимог правил дорожнього руху.

     Тож, задля підвищення рівня безпеки дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та з метою попередження порушень Правил дорожнього руху залізничниками постійно проводиться роз’яснювальна робота у школі, розповсюджуються тематичні буклети, проводяться практичні заняття.

     Залізничники закликають не ставити під загрозу своє життя, бо заощадивши декілька хвилин можна зробити нещасними десятки невинних людей. 
     Будьте пильними і обережними!

     Більше інформації ви найдете за посиланням Навчальна практика (екскурсія до станції «Мала Токмачка») та  Капітальний ремонт першої колії станції Мала Токмачка.