"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Урочистості до Дня Захисника України

 

     Упродовж століть другий місяць осені мав особливий,  важливий зміст для українців,  адже пов'язувався з боротьбою за свободу,  порятунком від ворогів та захистом батьківської землі і свого народу.

     Свято українського козацтва,  Покрови Пресвятої Богородиці,  День визволення Запоріжжя від фашистських окупантів,  а тепер і державне свято -  День Захисника України. Всі визначні події для міста та України 14 жовтня — у день,  який об'єднав всі покоління захисників України,  борців за мир і краще майбутнє для рідної держави.

     Учні школи (9, 10, 11 класи) відвідали урочистий захід,  присвячений вище згаданим святам,  в Запорізькому обласному музично-драматичному театрі ім. Магара. Захід організований і проведений при підтримці відділу сім’ї,  молоді та спорту Запорізької обласної  державної адміністрації та Запорізького обласного центру патріотичного виховання молоді. На святі були присутні почесні гості: військовослужбовці з воєнної частини,  учасники АТО,  ветерани Другої  світової війни та молоде покоління України – курсанти військового ліцею «Захисник».

     Цей святковий захід – урок мужності,  віри у свої сили і краще майбутнє для України! 

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі "Урочистості до Дня Захисника України ( 2016 рік )"