"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Традиційний вечір зустрічі випускників

      В житті кожного з нас школа відіграє надзвичайно важливу роль. Це  друга домівка для кожної людини. Не важливо скільки років ти провів навчаючись у школі 9, 10 чи 11, все одно школа в кожному з нас залишила свій слід. Всі ми назавжди залишаємось учнями своєї улюблної, неповторної і самої кращої школи. І як приємно через декілька  років повернутись до  рідного порогу свого навчального закладу.

     Саме таким словами хотілось розпочати розповідь про одну з надзвичайно важливих традицій нашої школи. Бо вже багато років поспіль у першу неділю лютого в школі проводиться традиційний вечір зустрічі випускників. Ці неймовірно прекрасні почуття, позитивні емоції сповнюють серця вчителів, учнів і випускників. Рік, п’ять, десять, двадцять чи може тридцять років, не має значення, адже зібрались люди, рідні люди, які за час навчання в школі знайшли вірних друзів, порадників, наставників, перші розчарування, радощі і звичайно ж перше кохання, саме вони, теперішні випускники,  на очах своїх однокласників та вчителів переживали всі ці емоції, які допомогли їм стати сильнішими, відповідальнішими, добрішими.

     До цього свята готувалася вся школа, але осоливий великий внесок у підготовці і проведенні  вечора зустрічі  випускників зробили 50 учнів 1-11 класів, всі вчителі та працівники  школи. До такого заходу учні віднеслись з особливою відповідальністю. Цього року в стінах рідної школи зустрічалось 10 випусків: 2015 рік  випуску – класний керівник Палій Галина Василівна, перша вчителька  - Дротянко Тетяна Володимирівна. 2011 рік  випуску – класний керівник Московка Світлана Володимирівна, перші вчителі -  Палій Галина Василівна та Сень Зінаїда Сергіївна. 2006 рік  випуску – класний керівник Панасенко Валентина Яківна, перші вчителі -  Кривило Галина Степанівна та Рябошлик Наталя Анатоліївна. 2001 рік  випуску – класний керівник Ремига Людмила Григорівна, Рябуха Любов Віталііївна,  перші вчителі  - Петренко Любов Михайлівна, Величко Ірина Миколаївна. 1996 рік  випуску – класний  керівник Дорошенко Валентина Семенівна,  перші вчителі  -  Нескоромна Валентина Іванівна, Дротянко Тетяна Володимирівна. 1991 рік випуску – класні керівники Самаренко Ніна Іванівна, Турецька Ніна Трохимівна,  перші  вчителі -  Касян Валентина Костянтинівна, Палій Галина Василівна. 1986  рік  випуску – класні керівники Собко Наталія Євгенівна,  перша вчителька  -  Кривило Галина Степанівна. 1981 рік випуску – класні керівники Фоменко Лідія Лукінічна, Рогозін Андрій Васильович, перші вчителі  - Сень Зінаїда Сергіївна, Кошман Тетяна Іванівна. 1976 рік випуску – класні керівники Нільга Марія Юхимівна, Долгополов Володимир Павлович, перші вчителі -  Гальченко  Галина Іванівна, Фомич Катерина Тимофіївна. 1971 рік випуску – класні керівники Логвин Ольга Аврамівна, Бараніченко Євген Микитович, перші вчителі  - Бережко Катерина Петрівна, Крохмаль Марія Федорівна.

     Лунає шкільний дзвінок і серця кожного сколихнулися від спогадів шкільних років. Та сама сцена, те саме свято, та вже не вони, не вони ведуть це свято, не вони співають та танцюють, але вони -  випускники залишились в центрі уваги, їм та їхнім вчителям присвячене це свято, свято спогадів та переживань..

     Шановні випускники, не забувайте рідну школу, своїх вчителів та однокласників, а ми ще не раз будемо чекати зустрічі з вами.

     Фоторепортаж  з вечора зустрічі ви можете переглянути в фотоальбомі за посиланням: "Традиційний вечір зустрічі випускників" (2016 рік)