"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Таланти твої, Україно»

     Все у житті починається з малого. З маленького зернятка виростає колосок, а з колоска – велика і пухка хлібина, ну а з маленьких діток виростають талановиті, творчі особистості. Класи нашої школи – це маленькі сім’ї, в яких і радощі, й невдачі – навпіл. Це колективи – шукачі, які прагнуть нового, креативного. Цьому сприяють уроки й свята, олімпіади й конкурси, вечори й екскурсії, спортивні змагання та мандрівки.

     1 грудня 2017 р.  у актовій залі школи відбувся етап гри подорожі молодших школярів під назвою «Таланти твої, Україно». Участь у конкурсі вяли участь учні 2-4-х класів, а оцінювало їх досвідчене журі – вчителі музичної школи ім. Марії Сокіл – Собко О.Д., Качур М.В., Пінчук С.М. та заступник директора школи з навчально-виховної роботи Штанько О.В. .

     Дуже приємно, що поза конкурсом виступили  і першокласники, представивши свої виступи у розмовному та вокальному жанрах.

     Класи представляли номери художньої самодіяльності в жанрах вокалу та хореографії. Всі без винятку цікаво, творчо та креативно презентували свої таланти та здібності. Номери були яскравими, емоційними та артистичними.

     Членами журі були підведені підсумки і визначені результати: 2 клас набравши загальну суму балів 62 і посів ІІІ місце, учні 3-А та 3-Б класу набравши загальну суму балів 71 і розділили між собою ІІ місце, учні 4 класу набравши суму балів  74, посіли І місце.

     Виноситься подяка наймолодшим учасникам конкурсу учням 1-А та 1-Б класу за підготовлені виступи.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Таланти твої, Україно (2017 рік).