"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Таланти твої, Запорізький Краю!»

     Життя не стоїть на місці і кожного дня  в історії школи з’являються нові сторінки з  подіями. Так, 25 лютого 2015 року  в Оріхівському будинку дитячої творчості  відбувся районний фестиваль-огляд «Таланти твої, Запорізький Краю!» у рамках Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої художньої творчості «Єдина родина» присвячений відзначенню 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

     Метою фестивалю-огляду  був пошук та підтримка здібних, обдарованих та талановитих дітей і молоді; активізація громадського і патріотичного виховання дітей; збереження культурної спадщини в Україні; залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих художніх колективів та окремих виконавців.

     Учні нашої школи – Квашина К., Грицаненко В., Кальдяєва І., Горюнова І., Адальєва М., Шкаран С., Бут О. ( 3 клас), Отрішко А., Надрічна О. (6 клас), Адальєв О., Кривицька Я., Матяш О. (11 клас), під керівництвом Суставової Н.В. та Дунди А.В., представили чудові вокальні номери з урахуванням всіх вимог фестивалю.

     З нетерпінням чекаємо результатів.