"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято Останнього Дзвоника

     29 травня пролунав Останній Дзвоник для учнів Малотокмачанської ЗОШ  І-ІІІ ступенів. На свято поспішали дівчатка з білими бантиками та хлопці у ділових костюмах. В їхніх руках – букети для вчителів, в очах – гордість за успішне завершення навчального року. І всі вони щасливі, радісні та усміхнені, бо попереду безтурботні та цікаві літні канікули. Але найбільше цей день очікували наші випускники: Кривицька Яна, Адальєв Олександр, Матяш Оксана, Михайлова Олеся. Вони безмежно раді, тому що стали дорослими, розумними, готовими до завершення своїх задумів, а трішки сумні – бо доводиться прощатися з дитинством, безтурботним життям, школою, друзями.    Випускники отримали атестати про закінчення загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та обереги нашої шкільної родини.

      На свято Останнього Дзвоника завітали почесні гості: начальник фінансового управління Оріхівської районної державної адміністрації  Бєлов О.І., сільський голова села Мала Токмачка - Малахатко А. М., настоятель Свято - Вознесенського храму священик отець Іоан, керівники підприємств та організацій села, депутати районної ради – наші односельчани, вчителі - пенсіонери, батьки.

     Традиційним на святі Останнього дзвоника стало підведення підсумків навчального року. Переможці олімпіад, конкурсів, спортивних змагань були нагородженні почесними грамотами та пам’ятними сувенірами.

     Переможцем конкурсу «Випускник року» став випускник 11 класу – Адальєв Олександр. У традиційному конкурсі «Учень року» перемогу одержала учениця 7 класу – Гринь Єлизавета. Учні були нагороджені грамотами та пам’ятними сувенірами.

     За активну участь в житті школи, здобуті досягнення в районних конкурсах, активну життєву позицію нагородженні: учні 11 класу Кривицька Яна та Матяш Оксана, учениця 8 класу - Трегуб Анастасія.

     Переможцем конкурсу «Лідер року» стала учениця 8 класу – Шепель Єлизавета.

     Лідерами інтелектуального конкурсу «Еврика» визнані учні 6 класу.

     Перемога в грі- подорожі під назвою «Краю мій лелечий в мудрості віків» дісталась класному колективу 4 класу.

     За результатами шкільного конкурсу «Спортсмен року» перемогу отримав учень 10 класу Кальдяєв Владислав. За активну участь в спортивному житті школи відзначені учень 10 класу Махевський Михайло, учні 9 класу Савченко Костянтин та Федоренко Олексій, учень 8 класу Попович Сергій.

     Виборола звання «Найкращий читач 2015» та посіла І місце Остряниця Катерина учениця 7 класу.

     Переможцями шкільного конкурсу «Кращий читач року» визнані: Адальєва Марія учениця 3 класу та учень 4 класу Вакуленко Валерій.

     Кращим класом по самообслуговуванню стали учні 10 класу (староста Пругло Дмитро, класний керівник Рябуха Любов Віталіївна).

     Шкільний щоденник є офіційним документом учня, який відображає результати роботи за навчальний рік. На конкурс було подано 11 щоденників. Членами учкому проаналізовано учнівські щоденники і підведені підсумки. Переможцем конкурсу  стала учениця 7 класу Гринь Єлизавета.

      Цього року здивував нас учень 8 класу Доценко Микита, своєю творчою фото-, відео- і художньою майстерністю, володінням комп’ютерною графікою учень відзначений у номінації «Творча особистість».

     Прикрасою свята були наші чудові першокласники, які подарували запальний танок випускникам школи.

      Своїми ніжними переливами одинадцятий клас проводжав символічний шкільний дзвоник у щасливе життя, де дитинство до них уже ніколи не повернеться, розтане піснею останнього дзвоника, який покликав їх у незвідану дорогу майбутнього.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Свято Останнього Дзвоника (2015 рік)".