"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято четвертокласників

     «І де ми не будем, ніде не забудем школу рідну свою», під таким девізом пройшло свято  « Прощання з початковою школою» в учнів 4 класу.

     На святі були присутні родини наших четвертокласників. З вітальним словом виступив директор школи Гамов О.Г., який представив учням нового класного керівника – Кравченко К.А.

     Учні під керівництвом класного керівника серйозно готувалися до свята. Під час святкового дійства вони продемонстрували глядачам свої творчі таланти: співали шкільні веселі пісні, читали вірші, танцювали.

     Класний керівник Валентина Миколаївна подарувала кожному своєму випускнику медаль-сувенір з віршованими побажаннями. З вдячністю звернулася до батьків випускників і вручила кожній родині подяку.

     Кульмінаційним моментом свята був вальс « І танцює вальс весь наш дружний клас, вчителька моя, тато, мама і я …» І дійсно танцювали всі присутні.

     Завершилось свято, де  школярики попрощалися з першими сходинками дитинства та першою вчителькою, яка впевнено вела їх  стежинами шкільної науки, та пообіцяли своєму майбутньому класному керівникові і надалі бути взірцем у навчанні й вихованні.

     Свято закінчилося, почалися канікули! Тож відпочивайте і набирайтеся сил нові пятикласники! Повертайтеся з новими силами до рідних стін нашої школи!

     Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням: Свято четвертокласників (2017 рік).