"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Спортивні успіхи випускників

     В Коломиї - неофіційній столиці українського пауерліфтингу - завершився Кубок України, який тривав з 26 по 30 листопада 2015 року, і став завершальними змаганнями року.

     Перше та друге місце у ваговій категоріі до 83 кг за представниками Запорізької області. У триборстві із сумою 755 кг переміг, ставши дворазовим володарем Кубку Украіни, Євген  Нескоромний. Срібло із сумою у триборстві 730 кг у Євгена Череватого.  Нескоромний Євген на цих змаганнях виступав і у якості тренера срібного призера Кубку Украіни Євгена Череватого.

     Нескоромний Євген Васильович випускник нашої  школи 2001 року випуску, кандидат у майстри спорту з важкої атлетики, майстер спорту з пауерліфтингу. Закінчив Оріхівський сільськогосподарський технікум, Запорізький національний державний університет (факультет фізичного виховання).

     Череватий Євген Олександрович випускник нашої школи 2004   року випуску,  майстер спорту з пауерліфтингу. Закінчив Класичний приватний університет, Бердянський державний педагогічний університет ( факультети фізичного виховання, тренер з пауерліфтингу).

     Обидва випускники, являючись діючими спортсменами, реалізують себе і як тренери у  спортивних клубах Запоріжжя.

     Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: Євгеній Нескоромний - пауерліфтинг мій вид спорту,  та на сторінці нашого сайту: Екскурсія спортивними спорудами Запоріжжя