"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шкільна спартакіада. Результати.

     Відповідно до Положення про шкільну спартакіаду на 2014-2015 навчальний рік, з метою масового  залучення школярів до регулярних  занять фізичною культурою і спортом, визначення кращих команд і спортсменів по видах спорту, підведено підсумки спортивно-масової роботи з фізкультури в школі.

     Спартакіада учнів школи проходила в 4 етапи по 3 віковим групам (5-6 класи, 7-8 класи, 9-11 класи). І етап – змагання з шашок. ІІ етап – змагання з міні-футболу. ІІІ – змагання з баскетболу. IV – змагання з силової підготовки.

     Серед учнів 5-6 класів І місце у шкільній спартакіаді  отримав колектив фізкультури 6 класу (класний керівник - Васильченко Л.І, фізорг – Васильченко В.). Серед учнів 7-8 класів І місце у шкільній спартакіаді  отримав учнівський колектив 8 класу (класний керівник - Гамова Т.В., фізорг – Попович С.). Серед учнів 9-11 класів І місце у шкільній спартакіаді  отримав учнівський колектив 10 класу (Класний керівник - Рябуха Л.В., фізорг – Махевський М.).

     Слід відзначити плідну співпрацю в організації спартакіади шкільного фізкультурного клубу «Гарт» - органу учнівського самоврядування, що відповідає за організацію спортивно-масової роботи серед учнів та педагогів школи.

     Вітаємо учнів з перемогами. Нагородження класних колективів відбудеться на урочистій лінійці присвяченій святу Останнього Дзвоника.