"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Результати першості школи з шашок

    У відповідність до календаря шкільної спартакіади, за сприяння ради спортивного клубу «Гарт»,  у січні 2015 року, було проведено змагання першості школи з шашок.

    Змагання командної першості з шашок серед 5-11 класів проходили по 3 віковим групам. У молодшій групі 5-6 клас - І місце виборола збірна команда учнів 6 класу. У середній групі 7-8 класи - І місце місце виборола збірна команда учнів 7 класу. У старшій віковій групі 9-11 класів - І місце виборола збірна команда учнів 9 класу.

    Протягом 19-23 січня 2015 року в школі було проведено змагання в особистій першості з шашок. Змагання проводилися серед учнів 4-11 класів у яких прийняло участь 32 учні. Особиста першість з шашок проводилася за олімпійською системою.

     За ІІІ та IV місце змагалися учні 7 класу – Воленко С. та Пор’яз О. Перемогу  і ІІІ місці здобув Воленко С. За І та ІІ місце змагалися учень 6 класу – Васильченко В. та учень 9 класу – Савченко К. Перемогу і І місце здобув Васильченко В., ІІ місце посів Савченко К.

     Подальших вам перемог в різноманітних випробуваннях, хай ваш розум і логічне мислення завжди приходять на допомогу!       

     На даний момент рада спортивного клубу «Гарт» готується до проведення змагань в особистій першості з настільного тенісу серед учнів 5-11 класів, які будуть проведені з 2 лютого по 6 лютого 2015 року. Прийняти участь у змаганнях можуть всі бажаючі.