"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Радо школа свято Першого Дзвоника зустрічає

     Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці села розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

     Позитивні емоції, весела музика та танці, теплі сонячні промені, усміхнені обличчя дітей, казкові гості – все це було присутнє в нашій школі на святі Першого Дзвоника. Гучними оплесками привітали ми 29 першокласників. Двері в Країну знань  відкриває їм перша вчителька Величко Ірина Миколаївна - творча особистість, чарівниця  «Країни Знань» та дитячого настрою.

    З  гордістю і натхненням працюють в нашій школі вчителі. За шкільною традицією ми відзначали ювілярів-працівників: Петренко Любов Михайлівну, педагогічний стаж роботи в нашій школі становить 35 років. Оберемок Ольгу Михайлівну, педагогічний стаж в нашій школі  становить  35 років. Штанько Ольгу Володимирівну, педагогічний стаж в нашій школі  становить  25 років.   Булавин Світлану Григорівну, трудовий стаж в нашій школі становить  25 років. Лісняк Юлію Володимирівну, педагогічний стаж в нашій школі   становить  10 років. Заєць Світлану Павлівну, педагогічний стаж в нашій школі становить  10 років.

    Грамотами  нагороджені  Орловська Валентина Миколаївна за плідну педагогічну працю та з нагоди 60-річчя і Гамова Тетяна Василівна за плідну педагогічну працю та з нагоди 55-річчя.

     У цей день ми проводжали на заслужений відпочинок нашого старшого наставника і порадника, Вчителя з великої літери – Білостоцьку Л.Я., яка майже 55 років свого життя провела на педагогічній ниві, сіючи добро та знання у серцях  учнів.

     Перший дзвоник, котрий розливався малиновим співом у руках першокласників та одинадцятикласників, покликав у чергову дорогу до країни Знань не тільки дітлахів, а й нового вчителя початкових класів – О.С.Біньковську.

     Хвилиною мовчання всі присутні на святі вшанували пам'ять  загиблих воїнів в зоні проведення АТО, які полягли у боях захищаючи українську землю, український народ. Життя продовжується і ми  з  надією у серці будемо вірити у краще майбутнє для нашої країни, формуючи його своєю наполегливою навчальною працею.

     Успіхів всім у новому навчальному році.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Свято Першого Дзвоника 2014 рік".