"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Пришкільний табір (Тиждень безпеки дорожнього руху 2017)

     В рамках Тижня безпеки дорожнього руху з метою залучення широкого загалу школярів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму на базі КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» пройшов профілактичний уроки з безпеки дорожнього руху.

     Перед учнями молодших класів- вихованцями пришкільного оздоровчого табору з денним перебуванням «Сонечко» виступила команда юних інспекторів руху «Інспектор». Учасники агітбригади мовою пісні та танцю розповіли про значення основних дорожніх знаків та правила поводження на дорозі.
     Виступ агітбригади був пізнавальним для молодших школярів, вони з неабиякою цікавістю брали в ньому активну участь. Потім команда юних інспекторів руху «Інспектор» продемонструвала вміння правильного і безпечного водіння велосипеду. Членами команди показали, з участю молодших школярів правила переходу регульованого перехрестя. В ході заходу учні молодших класів продемонстрували знання дорожніх знаків, правил дорожнього руху та вміння вправно користуватись велосипедом. Команда юних інспекторів руху «Інспектор» подарувала стіннівку та набір прапорців для використання їх при русі колоною. Учням молодших класів виступ команди дуже сподобався, вони подякували юним інспекторам руху гучними оплесками і пообіцяли не порушувати правила дорожнього руху.
Самі ж учасники команди юних інспекторів руху впевнені, що отримані знання обов’язково знадобляться їм у повсякденному житті, і безперечно пишаються тією роботою, яку вони проводять.

     У складі команди юних інспекторів руху «Інспектор» виступили учні 10 класу: Трегуб А., Шепель Є., Лось Л., Кульбак В., Лісняк С., Попович С., Лавренко Р., Удод Д.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Пришкільний табір (Тиждень безпеки дорожнього руху 2017 рік).