"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Прощавай, рідна школо!

Ось і настало довгоочікуване надзвичайне свято випускного вечора. Вечора розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Тільки останнім акордом шкільної симфонії відлунали екзамени. Залишились позаду і казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, і до болю знайома мелодія останнього шкільного дзвінка. Все це - позаду. А попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче лишати такі рідні місця, де пролетіло 11 трепетних, неповторних літ.

У цей незвичайний і урочистий день прощалися із рідною школою 12 чудових учнів, серед яких три учениці: Васильченко Анна, Заєць Альона, Харченко Олеся закінчили школу із Золотою медаллю за високі досягнення у навчанні. Першими вчителями наших випускників були Палій Галина Василівна та Дротянко Тетяна Володимирівна, а класним керівником з 5 по 11 клас - Московка Світлана Володимирівна. Вчителі передали свої знання випускникам, вклали в кожного часточку свого серця, допомогли знайти своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею. Досягти цього буде нелегко, адже від сьогодні кожен піде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок, кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч запитань.

А на символічному дереві шкільного родоводу з’явиться молоденький листочок, який уособлює випуск-2011. І в цей день своїми мелодійними малиновими переливами випускників-одинадцятикласників проводжає символічний шкільний дзвінок у майбутнє щасливе життя.