"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Поспішайте творити добро

     28 листопада у Районному будинку культури відбувся ювілейний концерт Олени Качур -мешканки села Мала Токмачка , присвячений двадцятиріччю її творчої діяльності. 

     Це був своєрідний звіт працівника культури, начальника районного відділу культури і туризму про свої творчі здобутки, а головне – це була благодійна акція, мета якої зібрати кошти на лікування маленького сонечка – Софійки Петрової.

     Оріхівці  та малотокмачани не залишилися байдужими ні до творчості, ні до душевного пориву автора концерту. Концертна зала була майже повна. А перед початком концерту, у фойє Будинку культури, волонтери провели благодійний ярмарок сувенірів, виготовлених своїми руками.

     В концерті прозвучали пісні у виконанні О.Качур, музичного колективу «Вечірня зіронька» з с. Мала Токмачка, активну участь у створенні якого та його концертній діяльності взяла участь Олена Дмитрівна. Вийшли на сцену і її вихованці, з якими вона займається вокалом.

     На концерті панувала по-домашньому затишна атмосфера. Привітати Олену Дмитрівну із творчим ювілеєм прибули її колеги із Пологівського та Вільнянського районів, з Харківщини завітали батьки, які все ж встигли добратися, аби розділити радісні хвилини своєї доньки.

     Олена Качур -  начальник відділу культури і туризму Оріхівської райдержадміністрації, що на Запоріжжі. Вона – переможниця Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Олена Дмитрівна не тільки потрапила до сотні кращих державних службовців України, але й посіла перше місце в номінації «Кращий керівник».