"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Події спортивного тижня

      В межах проведення тижня фізичної культури учні школи відвідали урочистий захід в районному будинку культури, який відбувся з нагоди Дня фізичної культури та спорту, де було нагороджено учнів школи за активну участь у спортивних змаганнях, сміливість, оптимізм, завзятість в досягненні мети ( учень 4 класу - Гречин Андрій, учні 5 класу - Войцеховський Костянтин, Білостоцький Артем, Лось Юрій, учень 6 класу – Шкаран Дмитро).

     12 вересня на запрошення Ради фізкультури Преображенського НВК «Основа» футбольна команда нашої школи з числа учнів 7-9 класів прийняла участь у товариській зустрічі з міні-футболу, продовжуючи традиції співпраці наших шкіл.

     По завершенню зустрічі учні мали змогу оглянути Преображенський НВК «Основа» та ознайомитись із спортивною базою закладу та його традиціями.

     Команду нашої школи представили: учень 7 класу – Чучко Артем, учень 8 класу – Гнусін Владислав, учні 9 класу – Надрічний Микита, Коваленко Євген, Каптьол Станіслав, Гриценко Сергій, Оберемок Олександр, Алєксєєнко Ярослав.

     Дякуємо учням, адміністрації Преображенського НВК «Основа» за дружній прийом.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Події спортивного тижня (2017 рік).