"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Підготовка до нового навчального року. Поточний ремонт приміщень.

     «Школа – мой дом, милый дом  мой родной» - чудові рядки з пісні про школу. Напевно, кожен учень нашої країни пишається і любить свій другий дім. Адже стільки часу ми проводимо саме тут. Але, на жаль, як в будь-якому будинку не без вад, так і в нашому другому будинку - у школі - теж, на жаль, бувають недоліки ... На щастя, проблем великого ремонту в нашій школі немає: у нас чисті кабінети, живі квіти, хол, в якому можна побачити нагороди та досягнення наших учнів. Та все ж приготувати класні кімнати до початку нового навчального року потрібно.

      За ініціативою батьківських класних комітетів зусиллями батьків учнів до 13.06.2014 року класні кімнати відремонтовані і готові до нового навчального року.    

     Одразу після закінчення навчальної практики техпрацівники взялися за роботу  по ремонту приміщень школи, аби прийшовши 1 вересня до школи, учні змогли почувати себе, як у дома. Зміцнення матеріальної бази школи – робота нелегка, тому за справу взялися  люди, які знаються в цій сфері (Іващенко С.М., Клименко В.М., Булавин С.Г, Васильченко Н.К., Маслак Т.А., Пругло О.Д., Черевата Л.Н., Іщенко О.А., Данченко О.О., Кандибка О.М.). Саме завдяки цим людям приміщення школи   до  нового навчального року наповниться світлом чистоти.