"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Останній дзвінок – свято шкільного зорепаду

Останній дзвінок

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього Дзвоника. В цей урочистий день ми раді вітати в нашій школі почесних гостей: керівників підприємств та організацій села, депутатів районної ради – наших односельчан , вчителів – пенсіонерів, батьків учнів.!

Минув ще один рік навчання цікавого, незабутнього шкільного життя. І, безперечно, цей рік для нас був успішним, мав свої перемоги і досягнення.!

Останній дзвінок – це свято нашого шкільного зорепаду. Він не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить межу, підсумок всього навчального року, тому що пізнали багато нового і маємо нові досягнення. Адже стало традицією, що учні нашої школи беруть участь в шкільних конкурсах.!

Переможцем конкурсу „Випускник року” стала випускниця 11 класу Сідельникова Аліна - неодноразова переможниця районних предметних олімпіад гуманітарного циклу, призер творчих конкурсів патріотичного спрямування, активна учасниця шкільних свят і заходів, шкільної агітбригади, член літературної студії, голова учнівського комітету школи.!

У традиційному конкурсі „Кращий учень року” перемогу одержала учениця 10 класу - Чубир Юлія: відмінниця навчання, призер і переможниця районних предметних олімпіад історико – правознавчого напрямку, призер обласного краєзнавчого конкурсу учнівської молоді « Край, в якому я живу», фотокореспондент шкільних видань, член ради шкільного історико – краєзнавчого музею.!

За результатами підсумків конкурсу „Лідер року” переможцем стала випускниця 11 класу - Палій Владлена. Вона переможець районної предметної олімпіади з історії рідного краю, активна учасниця шкільних свят і заходів, капітан команди «Відкриті серця» в конкурсі «Обери життя», призер обласного літературно - дослідницького конкурсу, дописувач шкільних видань, голова ради шкільного історико-краєзнавчого музею.!

За активну участь в житті школи, здобуті досягнення в районних конкурсах, активну життєву позицію були нагороджені грамотами Адальєв Олександр, Дік Катерина, Каракай Денис, Химич Станіслав, Юричко Максим, Московка Дмитро.!

В нашій школі з 2003 року працює інтелектуальний клуб „Еврика”. Засідання цього клубу проводиться учнями молодшої, середньої та старшої ланки класів. Переможцями інтелектуального конкурсу 2012—2013 навчального року визнані учні 6 класу, капітан команди Шепель Єлизавета, класний керівник Гамова Тетяна Василівна. !

.

В 2012-2013 навчальному році гра-подорож для молодших школярів проходила під назвою «Скарбниця знань». Учні брали активну участь в житті школи: змагалися в інтелектуальній грі “Еврика”, в конкурсах: “Осінній дивограй”, «Нумо, хлопці», «Веселі старти», показували свої творчі здібності в огляді художньої самодіяльності, були неодноразовими учасниками святкових концертів. Перемогу виборов класний колектив 4 класу, староста Надрічна Олена, класний керівник Орловська Валентина Миколаївна.!

Цього року ученицею 11 класу, Волотко Єлизаветою, було встановлено черговий рекорд в спортивних досягненнях дівчат з силової підготовки «Піднімання тулуба із положення лежачи» - це 612 разів. Волотко Єлизаветі, учениці 11 класу, було вручено пам’ятний сувенір.!

Переможцями конкурсу „Кращий читач року” визнані: учениця 3-го класу Крохмаль Анастасія, учениця 5 класу Гринь Єлизавета. !

Переможцями конкурсу „Кращий клас по самообслуговуванню” стали учні 2 класу, староста Бисьмак Анастасія , класний керівник Петренко Любов Михайлівна.!

Шкільний щоденник є офіційним документом учня, який відображає результати роботи за навчальний рік. На конкурс було подано 11 щоденників. Членами учкому проаналізовано учнівські щоденники і підведені підсумки. Переможцем став учень 6 класу Доценко Микита, який був нагороджений Грамотою і новим щоденником. !

В нашій школі є клас, в якому учні, немов живчики: активні, артистичні, енергійні, розумні та голосисті. Саме це їм допомагає під час виступів на великій сцені як з ляльками, так і з м’ячами в руках. За творчі досягнення учні 3 класу на святі Останнього Дзвоника були нагороджені Грамотою. Староста Гнусін Владислав, класний керівник Величко Ірина Миколаївна. !

Ну, от і все. Для випускників, продзвенів останній дзвінок, який сповістив про закінчення безтурботних шкільних років. Хай вони залишаться незабутніми для них!
Зичимо їм інтелектуальних перемог, успіхів і удачі!