"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічна феєрія

     Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще!

   Цього року і до нашої школи завітало свято Нового року, а відбувалося  воно по-різному для кожного класу і не лише по формі, а й по місці проведення.

Учні 2-7 класу святкували новорічний вогник  26 грудня в Оріхівському РБК, де їхній увазі була представлена чудова вистава «Дванадцять місяців», а також святкова новорічна дискотека та веселі конкурси.

   Для учнів 1-го класу свято відбулося 27 грудня в дитячому садочку «Казка», де учні самі влаштували собі прекрасне свято, звичайно за допомоги та під керівництвом класного керівника Орловської Валентини Миколаївни. Всі «першачки» були одягнені в чудові, яскраві костюми і саме завдяки цьому  зала була наповнена святковою атмосферою. Учні весело танцювали, гарно співали, а також з великим захопленням чекали приходу Діда Мороза та Снігуроньки, а з їх приходом свято стало ще більш веселішим.

   А ось для учнів 8-11 класів новорічна ялинка відбулася 28 грудня в стінах нашої школи. Учні 10-11 класу влаштували незабутнє свято, яке залишиться в пам’яті кожного, хто був присутній. В основі свята була закладена казка на новий лад про те, як дід та баба вирішили виліпити снігуроньку та пригоди, які сталися з ними. Після новорічної вистави, всі були дуже здивовані, бо до цього часу навіть не здогадувалися про акторські здібності деяких учнів. Під час вистави були проведені веселі конкурси, а після – новорічна дискотека.

   Також не забудемо про те, що під час святкування було нагороджено грамотами та подарунками відмінників навчання та учнів-призерів районних олімпіад.

І ще одна дуже важлива подія відбулася 27 грудня - привітання з Новим роком дітей-інвалідівкотрі за станом здоров’я не навчаються в школі. З вітаннями до них завітали: учні 11 класу   Черевко Анатолій (Дід Мороз) та Шкарупіло Ольга (Снігуронька), заступник директора з виховної роботи – Суставова Н.В., педагог-організатор – Дунда А.В.,соціальний працівник сільської ради – Ремига Н.О .

                         Дякуємо всім, хто допоміг організувати та провести свято Нового року  нашій школі!!!

*