"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Навчально-польові збори

       Захист Вітчини – головне завдання,  яке у зв’язку з останніми подіями гостро постало перед кожним із нас. Адже саме для виконання цього завдання необхідно  виховувати  патріотичні почуття, готовність до захисту Батьківщини та спонукати  до фізичного вдосконалення, вивчення бойових традицій українського народу. Для цього необхідні не тільки  теоретичні знання , але й  формування практичних навичок.

     Саме  з цією метою 26 квітня для юнаків 11 класу, які пройшли курс “Захист Вітчизни”,  були організовані практичні заняття з вогневої підготовки на бригадному полігоні  “ Близнюки”.

     Напередодні проведення стрільб з учнями були вивчені умови виконання початкової вправи  стрільби з автомату Калашникова, доведені до відома заходи безпеки щодо поводження зі зброєю під час виконання вправи, прийняті заліки з техніки безпеки. Військові провели з учнями заняття з тактичної підготовки,  після чого хлопці  практично відпрацьовували навички стрільби з автоматичної зброї. Вогневі вправи не залишили байдужими нікого, учні отримали незабутні враження від стрільби та спілкування з інструкторами.

     Будемо сподіватися, що знання, отримані хлопцями, знадобляться їм тільки в теорії і  ніколи на практиці.

    Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Вогнева підготовка на полігоні  “ Близнюки” (2018 рік).