"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Міні-футбол… Максимум емоцій !

Вже стало традицією кожного року проводити турнір з міні–футболу на приз Героя Радянського Союзу С.Ю.Білого. Цей рікне став виключенням, тому 15 вересня о 9:00 на стадіоні Малотокмачанської ЗОШ зібралося шість команд: Токмачка №1, Токмачка № 2, Металург – Токмачка, команда школи, ОВК №88 та команда Оріхівського технікуму. З ентузіазмом та спортивним запалом почалася гра. Не дивлячись на те, що погода була не зовсім святковою (сильний вітер), настрій у глядачів та футболістів був чудовий. Розпочалася запекла боротьба за призові місця. Стадіон вигукував: «Гол! Гол! Гол!».

Особливо запам’яталося те , що перед самим фіналом погода все ж таки підвела - почався дощ, але це не злякало наших футболістів і вони все одно продовжили гру.

За результатами зустрічі місця розподілилися так:

І м. - Токмачка №1, ІІ м. - ОВК 88, ІІІ м. - Токмачка № 2, ІVм. - команда Оріхівського технікуму, Vм. - Металург – Токмачка, VІ м. – Малотокмачанська ЗОШ I-IIIступенів.

По закінченню турнірувідбулося нагородження команд грамотами та призами.

Приємно, що команда Токмачка №1, яка посіла Ім. в турнірі, булла сформована з випускників школи різних років, що отримали вищу педагогічну освіту.

Було дуже цікаво спостерігати, і вболівати за наших хлопців. Незважаючи на те, що команда нашої школи посіла VІ місце, все одно хлопці показали себе спритними, сміливими, наполегливими і були завжди готові відстояти честь школи.

Не важливо, хто стає переможцем у подібних турнірах. Головне те, що учасники мають улюблене заняття, грають із задоволенням, займаються спортом. Бажаю нашим футболістам успіхів, перемог, а також ніколи не втрачати спортивного запалу.

    Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Осінній турнір з міні футболу 15.09.2013 рік".