"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Краю мій лелечий в мудрості віків»

     В 2014-2015 навчальному році  ми продовжуємо традиційну  гру-подорож для молодших школярів. В цьому році вона проходитиме під назвою «Краю мій лелечий в мудрості віків». Учні подорожуватимуть по надзвичайно цікавих та корисних   зупинках, які допоможуть закріпити та здобути нові знання про навколишній світ, розвивати уяву, фантазію, пам'ять, творчі здібності,  почуття прекрасного, виховувати любов до рідного краю і рідної землі. Школярі вчитимуться бути дружніми, уважними, співчутливими, а також сумлінно працювати в колективі.  Учасники гри поринуть в чарівний і незвичайний світ казкових перевтілень, де на учнів чекатимуть  різноманітні розваги, цікаві конкурси та вікторини, які викличуть у наших школярів веселий настрій та позитивні емоції.

     В цьому навчальному році на наших учнів чекатимуть такі зупинки: «Конкурс всезнайок» (інтелектуальна гра «Еврика»), «Осінній диво грай» (конкурс на кращу осінню композицію), «Талановитий світ дитинства» (конкурс-огляд художньої самодіяльності), «Новорічне рандеву» (конкурси та ігри), «Пісенні вітрила» (конкурс на кращого виконавця пісні з караоке), «Лицарський турнір» (вікторина, спортивні змагання до Дня Збройних Сил України), «Дівчина-весна» (конкурси для дівчаток до Дня 8 Березня), «Інтелектуал» (вікторина).

     В п’ятницю 12 вересня 2014 року була пройдена перша зупинка гри-подорожі під назвою «Конкурс всезнайок». Гра проходила у 4 етапи: «Чарівний світ музики», «Мова наша калинова», «Казковий світ дитинства» та «Конкурс капітанів».

     За підсумками проведеної гри  І місце з результатом 35 балів виборола команда 4 класу на чолі з капітаном Заяц Анастасією, класний керівник Петренко Л.М.; ІІ місце з результатом 32 бали виборола команда 3 класу на чолі з капітаном Грицаненко Вікторією, класний керівний Дротянко Т.В.; ІІІ місце з результатом 11 балів вибороли наймолодші учасники гри-подорожі – команда учнів 2 класу на чолі з капітаном Войцеховським Костянтином, класний керівник Орловська В.М..

     Отож, бажаємо нашим учасникам успіху та  звичайно ж перемог на послідуючих етапах гри подорожі.