"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Конкурс озеленення класних кімнат

      13 січня 2016 року члени центру «Добробут» учкому школи Манжура Анна – 8 клас, Омельяненко Єлена – 7 клас, Дика Неля та Баюра Ангеліна – 5 клас  та вчителі біології Штанько О.В. та Сиротинко Ю.С.  здійснили перевірку та підвели підсумки конкурсу по озелененню класних кімнат.

      За результатами перевірки  11 клас (кл. кер. Рябуха Л.В., староста Пругло С., квітникар Самойленко К.), 9 клас (кл. кер. Гамова Т.В., староста Лось Л., квітникар Білич О.), 7 клас (кл.кер. Васильченко Л.І., староста Надрічна О., квітникар Омельяненко Є.)  члени центру «Добробут» відзначили  за найкраще озеленення класних  кімнат, а учнів 10 класу (кл. кер. Московка С.В., староста Булавин Д., квітникар Кравченко С.) відзначили за належний догляд за квітами у біологічному кабінеті.

     Другий етап конкурсу буде проведений у квітні місяці.

      Квіти допомагають розвинути творчі здібності, благотворно впливають на серцево-судинну систему і на фізичний, психічний та енергетичний стан людини в цілому. Кімнатні рослини мінімізують шкідливий вплив побутової техніки та синтетичних матеріалів у приміщенні, очищають простір навколо себе, створюють атмосферу комфорту, захищають приміщення від небажаних впливів. Головне, що потрібно пам’ятати – про кімнатні квіти треба дбати і дарувати їм свою любов, тільки тоді вони будуть служити надійним захистом від багатьох  життєвих негараздів.