"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Конкурс «Міні модель Запоріжжя»

     Існує  безліч  можливостей випробувати  свій рівень  розвитку. Цьому слугують   різноманітні  конкурси, змагання. Про один із таких  -  «Міні модель  Запоріжжя»  Настя Трегуб, учениця 8 класу, довідалася через  мережу Інтернет. Написала запит до оргкомітету про умови його проведення. Дістала відповідь і була запрошена на співбесіду та кастинг. Пройшла відбір  ( одна з умов – вік до 14 років )   Згодом була запрошена на  тренування, які відбулися  в суботу та неділю. Учасниць вчили рухатися на подіумі, позувати перед фото та телекамерами, з дівчатами працювали стилісти, візажисти, хореографи.

     21 травня претендентки  були запрошені на відеопроби, фотосесію. Результатом стали презентаційні ролики, де учасниці коротко представили себе через свої захоплення, уподобання. Настя поділилася своїми читацькими інтересами   ( вона призерка  районного та обласного турів конкурсу «Кращий читач» ),  теплими взаєминами у родині та планами на майбутнє. Під час конкурсних випробовувань поряд з Настею весь час була мама Олеся Олександрівна. На самому майданчику панували  теплі дружні стосунки  з іншими учасницями конкурсу.

      З радістю зустріла  Настя оголошений результат – друге місце. Дівчина не збирається зупинятися  на цьому.  Дана перемога за словами Насті лише сходинка до справжньої вершини. І вже зараз підшукує нові варіанти випробовувань.

      Побажаємо  нашій Насті чергових успіхів, перемог!

     Детальніше дивіться про Анастасію Трегуб дивіться в відеоролику "Міні модель Запоріжжя 2 частина"