"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ІІ етап шкільної "Еврики"

     У п’ятницю, 17 лютого, для учнів 5-6 класів було проведено ІІ етап традиційної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні знання з таких предметів як: українська мова, образотворче мистецтво, інформатика, а також було проведено  традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

      З української мови найкращий результат показала команда 5-А класу - отримали 10 з 10 можливих балів; з образотворчого мистецтва проявила найкращі знання  команда 6  класу-  отримали  6   з 10 балів; з інформатики  по 8 з 10 балів отримали команди  5-А та 5-Б класу; вирішальним був конкурс капітанів, капітан команди 5-А класс Грицаненко В. випередив своїх суперників аж на 6  балів.

      З результатом  31  бал перемогу виборола команда 5-А  класу на чолі з капітаном   Грицаненко В., на другому місці опинилась команда  6  класу  на чолі з капітаном  Заяц А. з результатом 23 бали , третє місце виборола команда  5-Б класу на чолі з капітаном Квашиною К. з результатом 19 балів.