"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

І етап традиційної шкільної інтелектуальної гри "Еврика"

     Інтелектуальна гра — це вид гри, що ґрунтується на застосуванні гравцями свого інтелекту й ерудиції. Як правило, у таких іграх учасникам треба знайти відповіді на питання з різних сфер життя, використовуючи вміння працювати в команді.

     В п’ятницю 9 грудня для учнів 9-11 класів було проведено I етап традиційної шкільної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні здібності з таких предметів як: історія, зарубіжна література та інформатика, а також  було проведено традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

     У першому раунді (завдання з історії) із 10 балів команда 9 класу отримала 4 бали, команда 10 класу 7 балів, команда 11 класу отримала 5 балів ; в другому раунді (завдання з географії) команда 9 класу отримала 5 балів, команда 10 класу отримала 4 бали, команда 11 класу отримала 6 балів з 10; в третьому раунді (завдання з зарубіжна література ) команди 9 та 10 класу отримали по 6 балів, команда 11 класу отримала 4 бали з 10.  Останнім вирішальним конкурсом був конкурс капітанів, капітан 11 класу Булавин Дмитро випередив  суперників  на 4 бали.

     З результатом в 23 бали перемогу виборола команда учнів 11 класу на чолі з капітаном Булавином Дмитром,  II місце зайняла команда 10 класу, ІІІ місце зайняла команда 9 класу.