"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

I етап традиційної шкільної інтелектуальної гри «Еврика»

      Інтелектуальна гра — це вид гри, що ґрунтується на застосуванні гравцями свого інтелекту й ерудиції. Як правило, у таких іграх учасникам треба знайти відповіді на питання з різних сфер життя, використовуючи вміння працювати в команді.

     В п’ятницю 18 листопада для учнів 7-8 класів було проведено I етап традиційної шкільної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні здібності з таких предметів як: історія, зарубіжна література та інформатика, а також  було проведено традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

     У першому раунді (завдання з інформатика) із 10 балів команда 7 класу отримала 7 бали, команда 8 класу 10 балів; в другому раунді (завдання з зарубіжної літератури) команда 7 класу отримала 8 балів,команди 8 класу отримала 8 балів з 10; в третьому раунді (завдання з історії ) команди 7 та 8 класу отримали по 9.  Останнім вирішальним конкурсом був конкурс капітанів, капітан 8 класу Анікєєва Валерія випередила  суперницю  на 3 бали.

     З результатом в 34 бали перемогу виборола команда учнів 8 класу на чолі з капітаном Анікєєвою Владиславою,  II місце зайняла команда 7 класу.

      Вітаємо переможців!