"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ХХІІ зимові Олімпійські ігри у Сочі - відкрито!

Національний олімпійський комітет УкраїниПерший Національний

На сочинському стадіоні «Фішт» більш ніж 40 тисяч глядачів стали свідками неймовірного спортивного дійства – церемонії відкриття Ігор ХХІІ зимової Олімпіади. Більш ніж 3 мільярда спортивних уболівальників спостерігали за святковим дійством завдяки телетрансляціям по всьому світу.

Як і обіцяли організатори, які до останнього тримали в інтризі подробиці святкової церемонії, цікавинок та сюрпризів було чимало. Кожен, хто сьогодні став свідком спортивної феєрії зміг на власні очі в цьому впевнитися.

Безумовно, невід'ємною частиною церемонії відкриття став парад команд-учасниць.

На чолі української колони з прапором держави гідно пройшла найдосвідченіша спортсменка Олімпійської збірної України - лижниця, бронзовий призер світової першості та переможниця етапів Кубка світу Валентина Шевченко. За нашою спортсменкою слідували президент НОК України Сергій Бубка, шеф місії на Іграх XXII Олімпіади Ніна Уманець, виконуючий обов'язки Міністра молоді та спорту України Равіль Сафіуллін й звісно наші олімпійці.

З трибун команду вітав Президент України Віктор Янукович.

Офіційні промови виголошені, клятви проголошені, прапор майорить на флагштоці, олімпійський вогонь запалено, Ігри ХХІІ зимової Олімпіади – відкрито!

На кожного з нас чекає три тижні незабутніх емоцій та видовищних досягнень.

Вболіваємо за наших олімпійців!