"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Футбольна секція

     Кожна людина має свої нахили та інтереси, і в кожного вони різні: хтось полюбляє співати, хтось – танцювати, а хтось – займатися спортом. І саме для цього спортивного розвитку на базі нашого навчального закладу працює футбольна секція - філіал  Оріхівської ДЮСШ. Викладання здійснює тренер-викладач – Артем Станіславович Алєксєєв ( закінчив Запорізький національний університет за спеціальністю тренер-викладач, а в 2014 році отримав ІІ категорію та ліцензію С).

     Секцію з футболу відвідують 16 хлопців нашої школи та 16 дівчат. Заняття проходять тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) з 15.00.

     Заняття у спортивній секції  приносять радість і задоволення  учням, а також спортивні перемоги, неодноразово команда наших хлопців і дівчат приймали участь у футбольних турнірах різних міст: Енергодар, Приморск, Запоріжжя, Переяслав-Хмельницький (Київська обл.), Скадовськ (Херсонська обл.), Василівка, Пологи та інших, де майже завжди виборювали перемогу.

     В цьому році команда дівчат виборола І місце в обласному відкритому турнірі з міні-футболу у м.Пологи, в с. Омельнику дівчата на турнірі з міні-футболу присвяченому пам’яті Героя Соціалістичної праці Єфіменка А.С. – вибороли 2 ІІІ призових місця, в смт.Новомиколаївка та в м.Гуляй-Поле, де відбувся турнір з міні-футболу, серед хлопців, у відкритій першості ЗОК ДЮСШ «Колос» серед 2001-2002р.н.–  вихованці вийшли у фінал.

     Неодноразово учні приймали участь у спартакіадах «Хто ти - майбутній олімпієць?», «Даруймо радість дітям», Всеукраїнському турнірі з міні-футболу в Нікополі «Різдвяні зустрічі».

     Щорічно на базі нашої школи проводиться обласний турнір пам’яті Героя Радянського Союзу С.Ю.Білого. В цьому році турнір буде проведено  30 квітня.